Versenyeink

Munkácsy HE        A 2010. 05. 08-i horgászverseny eredménye:        Az összdíjazás 40000 Ft volt, 2 hölgy és 61 úr versengett idei első versenyünkön a díjakért.
A verseny legnagyobb halát: egy 7,95 kg-os amurt, Szilágyi Zoltán fogta.
Gratulálunk a versenyzőknek !       2009. május 23-i, tavaszi horgászversenyünkön 87 versenyző indult, a verseny összedíjazása 80000 Ft volt és az első nyolc helyezettet díjaztuk.        Ezúttal is díjaztuk a verseny legnagyobb fogását: egy 9,65 kg-os pontyot, melyet Lengyel János fogott ki (a zsákmány fényképe a Halaink galériában megtekinthető).
A verseny után Brindás János mesterszakács elmaradhatatlan marhalábszárpörköltjével zártuk az élményekben gazdag, szép és sikeres napot.
Minden győztesünknek ezúton is gratulálunk!       2008. október 4-i, őszi horgászversenyünkön az első négy helyezettet díjaztuk.        Ezúttal is díjaztuk a verseny legnagyobb fogását: egy 3,95 kg-os pontyot, melyet Oravecz János fogott ki. A szép fogást egy nagyméretű horgászernyővel jutalmaztuk.
Minden győztesünknek ezúton is gratulálunk!       2008. május 24-i, tavaszi horgászversenyünkön, mely most is reggel 6-tól délig tartott, 87-en próbáltak szerencsét. Az eseményt megelőző telepítés meghozta gyümölcsét és versenyzőink hatalmas mennyiségű halat zsákmányoltak. Csak az első 10 helyezett összesen közel 250 kg pontyot és keszeget fogott.

Győzteseink:        A verseny legnagyobb kifogott halát - egy 4,6 kg-os pontyot - Makra Ferenc fogta, eredményét különdíjjal jutalmaztuk, mely ez alkalommal egy nagyméretű merítőháló volt.
Az eredményhirdetés után bőséges bográcsos marhalábszárpörkölt ebédet fogyasztottak el a résztvevők és hozzátartozóik. Egészségünkre!       Borongósnak ígérkező időben indult az idei, fél napos, 2007. november 10-i őszi horgászversenyünk. Lelkes horgászainkban azonban már korán reggel ágaskodott az indulat. Pontban 6 órakor 40 hideggel dacoló pecás kezdte meg a versenyt a vizes reggelen. A délig tartó küzdelem végén öten kaptak értékes nyereményeket zsákmányaikért. Kevesen távoztak hal nélkül. Összesen több mint 150 kg pontyot fogtak versenyzőink, melyből az első öt helyezett kb 80 kg-ot zsákmányolt.

A győztesek:        Egy Feeder horgászbot, Shimano orsók, egy teleszkópos horgászbot és egy óriás merítőháló került kiosztásra a győtesek között. Kár, hogy a nyeretlen horgászok a verseny végeztével elsiettek, így csak kis létszámú lelkes csapat gratulált a büszke győzteseknek. Nem baj, azért szép volt fiúk! Ezúton is gratulálunk!